Extra editie nieuwsbrief LCKVA, december 2015

LogoLearningCenter_nieuw
Extra editie, december 2015

Het Learning Center houdt u via deze nieuwsbrief regelmatig op de hoogte van nieuwe informatie op de website: van inspirerende praktijkvoorbeelden en actualiteiten tot nieuwe bijeenkomsten en prikkelende blogs. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kunt u zich onderaan afmelden.

Meer inzamelen, minder kosten?

Bent u ook ongerust dat de vergoedingen voor kunststof verpakkingsafval de komende jaren dalen? Tijdens de sessies voor gemeenten die het afgelopen jaar door het Learning Center zijn georganiseerd, zijn regelmatig de vergoedingen ter sprake gekomen. Hierover werd wel wat gemopperd. Dat is ook logisch, want geen enkele gemeente zit te wachten op minder financiële middelen. Zeker niet als er nu al geld toegelegd moet worden op de inzameling, sortering of vermarkting.

spaarvarken_nbrWist u dat er gemeenten zijn die met lagere vergoedingen toch financieel uitkomen? Welke verbanden zijn er tussen inzamelmethoden en kosten? Hoe kunt u kosten verminderen? Kom op 10 december naar de bijeenkomst ‘Meer inzamelen, minder kosten’. We zien u daar graag.

Meld u aan!

Meer informatie: www.lckva.nl of learningcenterkva@rws.nl

Het Learning Center Kunststof Verpakkingsafval (LCKVA) is opgericht door het ministerie van Infrastructuur en Milieu, VNG en het verpakkend bedrijfsleven. Het LCKVA wordt uitgevoerd door Rijkswaterstaat.

Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u zich uitschrijven.

Hoewel deze publicatie met de grootste zorg is samengesteld, is Rijkswaterstaat niet aansprakelijk voor eventuele fouten.