Nieuwsbrief LCKVA, juni 2016

LogoLearningCenter_nieuw
Nieuwsbrief juni 2016

Het Learning Center informeert u via deze nieuwsbrief over inspirerende praktijkvoorbeelden, actualiteiten en nieuwe bijeenkomsten. Lees ook onze prikkelende blogs.

Extra impuls gemeenten voor scheiding kunststof verpakkingsafval van huishoudens

Doorleeraward_nbrHet Learning Center wil goed afvalscheidingsgedrag door burgers stimuleren en stelt gemeenten daarom in de gelegenheid hiervoor tot eind september een project in te dienen. De drie beste projecten ontvangen een prijs van maximaal 15.000 euro. Kijk hier voor meer informatie.

Werkgroepsessies contracten

contract_nbrLoopt uw contract voor het sorteren van P(MD) dit of volgend jaar ook af? Het Learning Center wil graag samen met u de aandachtspunten van een nieuwe aanbesteding bespreken en vragen hierover beantwoorden o.l.v. een expert. Schrijf u in voor de bijeenkomst 29 juni a.s. in Utrecht.

Nieuwe ronde werksessie kostenoptimalisatie kunststof en PMD

muntjes_nbrDe twee werksessies kostenoptimalisatie kunststof en PMD in Almere en Utrecht waren een succes. Deelnemende gemeenten hebben nu meer inzicht in hoe zij kosten kunnen besparen. De komende tijd organiseren we nog een aantal werksessies. Wilt u ook uw kosten verlagen? Kijk hier voor meer informatie.

Update Handreiking sorteren en vermarkten kunststof verpakkingsmateriaal

Het Learning Center actualiseert samen met de NVRD de Handreiking sorteren en vermarkten kunststof verpakkingsmateriaal. De nieuwe versie wordt aangevuld met nieuwe ervaringen en informatie over het nieuwe Uitvoerings- en Monitoring Protocol.

Raad en Daad

Raad_en_daad_nieuwsbriefHeeft u vragen, suggesties of wilt u een adviesgesprek met een van onze adviseurs? Mail learningcenterkva@rws.nl.

Meer informatie: www.lckva.nl of learningcenterkva@rws.nl

Het Learning Center Kunststof Verpakkingsafval (LCKVA) is opgericht door het ministerie van Infrastructuur en Milieu, VNG en het verpakkend bedrijfsleven. Het LCKVA wordt uitgevoerd door Rijkswaterstaat.

Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u zich uitschrijven.

Hoewel deze publicatie met de grootste zorg is samengesteld, is Rijkswaterstaat niet aansprakelijk voor eventuele fouten.