Bijeenkomst LCKVA 'Back to Basics' op 20 december 2017

LogoLearningCenter_nieuw
Uitnodiging bijeenkomst 'Back to Basics' op 20 december 2017

Komt u ook?

Bent u nieuw in de wereld van kunststof verpakkingsafval? Of al wat langer, maar niet helemaal up-to-date met de laatste ontwikkelingen? Het Learning Center Kunststof Verpakkingsafval organiseert op woensdagochtend 20 december een bijeenkomst, specifiek voor beginnende (beleids)medewerkers van gemeenten en publieke inzamelaars.

Naast de ‘basics’ hoort u alle relevante en actuele zaken die spelen in het dossier van kunststof verpakkingsafval. Na afloop van de werksessie is uw kennis bijgespijkerd en heeft u een helder beeld over het systeem, de rol van de gemeenten, de ontwikkelingen en de uitdagingen in het dossier. U bent in staat om strategische vragen te kunnen stellen en in te spelen op de laatste ontwikkelingen.

Tijdens de werksessie is volop gelegenheid om specifieke vragen te stellen. We werken in een kleine groep van maximaal 10 personen om interactief op uw vragen in te kunnen gaan.

  • Datum: 20 december 2017
  • Tijd: 10:00 tot 12:00 uur
  • Locatie: Croeselaan 15 te Utrecht
    >> Ga naar het aanmeldformulier

Meer informatie: www.lckva.nl of learningcenterkva@rws.nl

Het Learning Center Kunststof Verpakkingsafval (LCKVA) is opgericht door het ministerie van Infrastructuur en Milieu, VNG en het verpakkend bedrijfsleven. Het LCKVA wordt uitgevoerd door Rijkswaterstaat.

Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u zich uitschrijven.

Hoewel deze publicatie met de grootste zorg is samengesteld, is Rijkswaterstaat niet aansprakelijk voor eventuele fouten.