Nieuwsbrief LCKVA

LogoLearningCenter_nieuw
April 2018

Het Learning Center Kunststof Verpakkingsafval (LCKVA) helpt gemeenten met het verbeteren van de inzameling en het hergebruik van kunststof verpakkingsafval. Via deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van nieuwe informatie, interessante praktijkvoorbeelden, bijeenkomsten en kennisblogs. Veel leesplezier! >> Lees de online versie

2 gemeenten, 2 inzamelsystemen voor plastic

Een haal- of brengsysteem voor plastic, metaal en drankenkartons (PMD)? Inzamelen via (ondergrondse) containers, zakken of minicontainers? De Brabantse gemeenten Bergen op Zoom en Best maakten verschillende keuzes. Wat zijn de ervaringen?

Communicatietool geeft richting en houvast

Communicatietool Stap 1Rijkswaterstaat heeft samen met het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken een interactieve handreiking communicatie afval scheiden ontwikkeld. Deze is opgezet als een stappenplan en helpt u om ideeën en acties te checken.

Meer informatie: www.lckva.nl of learningcenterkva@rws.nl

Het Learning Center Kunststof Verpakkingsafval (LCKVA) is opgericht door het ministerie van Infrastructuur en Milieu, VNG en het verpakkend bedrijfsleven. Het LCKVA wordt uitgevoerd door Rijkswaterstaat.

Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u zich uitschrijven.

Hoewel deze publicatie met de grootste zorg is samengesteld, is Rijkswaterstaat niet aansprakelijk voor eventuele fouten.