Nieuwsbrief LCKVA, februari 2018

LogoLearningCenter_nieuw
Nieuwsbrief februari 2018

Het Learning Center Kunststof Verpakkingsafval (LCKVA) helpt gemeenten met het verbeteren van de inzameling en het hergebruik van kunststof verpakkingsafval. Via deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van nieuwe informatie, interessante praktijkvoorbeelden, bijeenkomsten en kennisblogs. Veel leesplezier! >> Lees de online versie

Hoe reageert Utrechtse Heuvelrug?

PMD scheiden Grote kul of toch niet bDe zin en onzin van kunststof (plastic) inzamelen is de laatste tijd veel in het nieuws geweest. Hoe gaat u daar als gemeente mee om? Actief de publiciteit opzoeken of juist niet? Marietje van Eeghen van de gemeente Utrechtse Heuvelrug vertelt wat zij hebben gedaan.

'Kunststof verpakkingen in het nieuws'

Plastic in het nieuws overzichtOp 7 maart is de LCKVA bijeenkomst 'Kunststof verpakkingen in het nieuws'. De toelichting van het PWC onderzoek is komen te vervallen, maar daarvoor in de plaats hoort u alle ins en outs van bron– en nascheiding. Benieuwd naar de rest van het programma of direct aanmelden?

Gedragsbeïnvloeding toepassen

Gedragsbeinvloeding PMD scheiden Persoonlijk makenWilt u meer weten over het toepassen van technieken die het afvalscheidingsgedrag van uw inwoners positief kunnen beïnvloeden? Meld u dan aan voor de driedaagse introductiecursus Gedragsbeïnvloeding afvalscheiding in het najaar.

Meer informatie: www.lckva.nl of learningcenterkva@rws.nl

Het Learning Center Kunststof Verpakkingsafval (LCKVA) is opgericht door het ministerie van Infrastructuur en Milieu, VNG en het verpakkend bedrijfsleven. Het LCKVA wordt uitgevoerd door Rijkswaterstaat.

Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u zich uitschrijven.

Hoewel deze publicatie met de grootste zorg is samengesteld, is Rijkswaterstaat niet aansprakelijk voor eventuele fouten.